Fri fragt i DK ved køb over kr. 399,- ✔ Dog ikke møbler - fragt kr. 399,- ✔ Hurtig levering ✔ Sikker betaling via Nets ✔ E-mærket webshop ✔

PERSONDATAPOLITIK

Persondataforordning (GDPR)

Som kunde hos YOKHA LIVING har vi brug for dine almindelige kontaktoplysninger. Alle oplysninger opbevares i vores IT-system.  Det drejer sig om følgende navn,  adresse, postnr., by,, telefonnr. samt e-mail.

Vi indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Ovenstående vil blive opbevaret i en kundedatabase, som ligger i vores IT-system.

Sjælsø Nordic/YOKHA LIVING har eksternt lagerhotel, som er ansvarlig for pakning og afsendelse af varer. Firmaet hedder TMC Lager og Logistik ApS. Gennem dette firma samarbejder vi med forskellige fragtfirmaer, som er ansvarlig for fragt og levering af din ordre. I den forbindelse videregiver vi relevante oplysninger for at kunne levere varen til dig

Personoplysningerne registreres hos Murerfirmaet MPM ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på YOKHA LIVING er: Murerfirmaet MPM ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@yokha.dk.