Fri fragt i DK ved køb over kr. 399,- ✔ Dog ikke møbler - fragt kr. 350,- ✔ Hurtig levering ✔ Sikker betaling via Nets ✔ E-mærket webshop ✔

OM OS

Velkommen i YOKHA LIVING

Yokha Living er stiftet af Jannie Nederby og Michael Mortensen. Yokha Living er udsprunget af Jannie´s passion for indretning og design med et tvist af bæredygtighed og særpræg. Min viden om det alternative, fairtrade og det meditative samt masser af rejser i Østen gør, at mange af varerne i butikken er originale eller varer lavet af genbrugsmaterialer, alle med en historie. 

Jeg indkøber til butikken med hjertet uden at gå på kompromis, både rundt omkring i Danmark men også ude i den store verden.

Du vil fx. finde 100 år gamle bedeskåle, madtrug, sæbekurve, genbrugspuder og tæpper, der har haft et langt liv før de kom til os. Eller brugskunst og møbler der er fremstillet af genbrugsmaterialer fx. reoler lavet af en gammel skibsstige, et smukt træfad håndskåret af genbrugstræ eller skabe lavet af ladet fra en gammel lastbil. I butikken findes også nye produkter, som ikke fås allevegne.

Mit mål er, at give dig en god oplevelse, når du ser på min hjemmeside og igen når du modtager den bestilte vare. Stilen er rå, naturlig og personlig og mikset med skønne farver.

Kærlig hilsen


Jannie Nederby