Fri fragt i DK ved køb over kr. 399,- * Dog ikke møbler fragt i DK kr. 350,-

FRAGT OG LEVERING

Fragtpriser:

Fri fragt ved køb over kr. 399,-

Alle varer leveres med PostNord

Levering til nærmeste posthus/butik kr. 50,-

Hjemmelevering kr. 65,-

Fragt af møbler kr. 350,-. Beløbet opkræves efterfølgende og møblerne sendes efter modtagelse af dette. Det står tydeligt ved varen, hvis den skal sendes med fragtmand.

Der leveres kun i Danmark

Levering

Varer, som kan pakkes i papkasse, max 20 kg (og enkelte større leverancer) pakkes forsvarligt før afsendelse og sendes fra Helsingør, hvorimod de fleste møbler sendes fra fjernlager.

Leveringstider for leverancer fra Helsingør er som udgangspunkt hurtigst muligt, max. 1-3 hverdage. Leverancer fra fjernlager er max. 8 hverdage. Hvis leveringstiden er længere, gør vi opmærksom på dette. Levering sker i overensstemmelse med den endelige ordrebekræftelse.

Levering vil ske til den af dig angivne adresse. Dato og tidsrum for levering aftales pr. telefon eller mail. Du bærer ansvaret for, at der er adgang til det aftalte leveringssted og i aftalt tidsrum og VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at du SKAL være til stede på leveringsdagen. Så snart vi afsender varerne fra vores lager, vil du modtage en mail, hvor du kan følge leverancen. Hvis du ikke er til stede på leveringsdagen, og fragtfirmaet forgæves forsøger at levere, vil dette betyde en ekstra regning til dig, det reelle beløb oplyses af fragtfirmaet, dog max. kr. 399,-.

Varer, der leveres med fragtfirma, leveres til kantsten.

Møbler leveringstid max. 8 arbejdsdage.

Afhentning showroom

Du kan også afhente dine varer efter aftale på adressen: Pilevangen 1, 3000 Helsingør. Pris kr. 0,00. Vi aftaler afhentningstidspunkt pr. sms eller mail.

Kun levering i Danmark.

Indpakning/emballage
For at skåne miljøet mest muligt genbruger vi emballage fra tidligere forsendelser. 
Emballage som er brugt til kundens forsendelse inkl. evt. paller, skal kunden selv skaffe sig af med og helst på den mest miljøvenlige måde.